TANNED SKIN IS ALWAYS IN

 

Natural Spraytan

 

Een natuurlijke tanning kleur, zonder strepen en oranje schijn? Het bestaat! 
SoReina werkt met vloeistoffen met natuurlijke bestanddelen die met elkaar te blenden zijn voor een tanning op maat. 

De tanningvloeistoffen zijn ontwikkeld in Noorwegen. De producten zijn 100% veganistisch en dierproefvrij. De bruine verpakking van de zelfbruiners voor thuisgebruik is milieuvriendelijk. De tanningformule heeft zorgvuldig geselecteerde ingrediënten, verrijkt met Ecocert DHA en nordic hoofdingrediënten zoals nordic water en bosbessenextract - een extract waarvan bekend is dat het vol zit met antioxidanten en vitamine A, E & C. Andere hoofdingrediënten, zoals aloë vera, cacaoboter en ecocert arganolie, staan bekend als hydraterend en vochtinbrengend, en ze zijn rijk zijn aan antioxidanten en vitamine E.

 

 

Pre-Care

1/ Scrub 1 a 2 dagen voor je afspraak met een exfoliatie handschoen of een scrub zonder olie. Handschoenen zijn in de praktijk verkrijgbaar

2/ Waxen of scheren minstens 2 dagen voor je afspraak. Scheren doe je best met een mesje zonder strip. 

3/ Een droge huid absorbeert de tanning vloeistof te snel – wat zorgt voor oneffenheden in de spray tan. Zorg dat je tot 24 uur voor de spray tan zorgt voor een goed gehydrateerde huid.

4/ Make-up moet eraf zijn. Maar mascara en eyeliner mag, net als lipstick of lipgloss. Zolang er maar geen make-op op de huid zit.

5/ Plan je afspraken (nagels, huidbehandeling, massage, kapper,...) in week vóór je tanning of erna wanneer de tan al afgespoeld werd

6/ Minstens één week voor je afspraak geen Nivea, Dove, Rituals of bodylotion met minerale olie gebruiken

7/ Gebruik geen vochtinbrengende crème of bodylotion vlak voor je spray tan.
Dit werkt als een barrière tussen je huid en de spray tan vloeistof. Hierdoor kan het niet goed intrekken en ‘was’ je het er eerder af.

8/ Draag losse kleding tijdens de tanningsessie. Strakke kleding kan ervoor zorgen dat het resultaat vlekkerig wordt op de plekken waar de kleding te strak zit.

9/ Douche niet vlak voor de spray tan.
Als je douchegel gebruikt, kan dat de PH waarde van je huid veranderen. Een lichtjes ‘zure’ PH graad en een zweterige huid zorgt voor het beste resultaat. Dus douche  alleen met water en gebruik geen douchegel.

Aftercare

1/  Niet sporten, zwemmen, saunabezoek of activiteiten met overmatig zweten tot aan je eerste douche.  Dit kan invloed hebben op de ontwikkeling, en dus de kwaliteit van je tanning. Daarna heeft het geen effect meer op de ontwikkeling van de spraytan (je bruine kleurtje ontwikkelt zich volledig in 24 uur) maar vervaagt je spraytan wel sneller. Door te ‘bakken’ in de zon ga je veel zweten. Zelfs vele dagen na je spraytan, kan urenlang bakken er wel voor zorgen dat je spraytan van je lichaam afglijdt.

Stel baden of douchen ten minste 6-8 uur uit of respecteer de opgegeven tijd 

2/ Spoel je spraytan af na 4 tot 8 uur, afhankelijk van de opgegeven tijd

3/ Hydrateren doe je pas 24u na je spraytan zodat de kleur zich volledig kan ontwikkelen. Nadien smeer je dagelijks met een bodylotion die tansafe is! In onze praktijk hebben we er een van Vitaliderma die volledig ontwikkeld is op basis van natuurlijke ingrediënten. Gebruik zeker geen Rituals, Dove, Nivea bodylotion, noch een huidolie.  Deze lossen je tanning op! 

4/ Dep je na het douchen droog en gebruik geen schurende materialen (washandje, spons,..). Dit laat de tan sneller vervagen. Probeer niet te lang te douchen of te baden, hierdoor vervaagt je tanning sneller.

5/ Vermijd contact met leer.
Leer is huid, en zal dus net zo reageren op tanning vloeistof als jouw eigen huid. Wees dus voorzichtig met leren stoelbekleding in een auto, leren banken en stoelen et cetera. Bescherm leren bekleding door er een handdoek overheen te leggen.

6/ Verzorgingsproducten gelaat: De spray tan zal als eerste vervagen op je gezicht. Behoud je mooie teint langer door de verzorgingsproducten te gebruiken die jouw spray tanning specialist je aanbiedt.

7/ Kom regelmatig terug voor nabehandelingen. Hiermee bouw jij je kleur op, en verleng je de houdbaarheid ervan.

 

Bridal Tanning

Ook voor jouw huwelijk (voor jezelf, je verloofde of voor beiden) kan je bij mij terecht voor jouw natuurlijk uitziende bridal tanning, helemaal afgestemd op jouw wensen! Sinds kort is er ook de mogelijkheid je spraytan af te werken met een luxe droogpoeder, obv een heerlijke druivengeuren dit met of zonder shimmer. 

Een proefsessie is aangeraden zo'n 2 à 3 weken voor je huwelijksdatum. 

2/3 dagen voor je huwelijksdag plan je je tanning in. Zo is het eerste laagje van je kleur al afgewassen en is de tanning goed ingedrongen in de huid. 

Check ook onze bridal arrangementen, inclusief GRATIS SPRAYTANSESSIE