For those who want a whole new look or just a little update...

 

Transformational Styling...Manifesteer je geluk, je verlangen...

Veel mensen dragen kwetsende opmerkingen mee die hen jaren later nog parten spelen in hun zelfvertrouwen waardoor ze dromen vaak aan de kant schuiven, zich in vormloze kleding verstoppen om in het decor te verdwijnen om zich toch maar niet te profileren. Ze spiegelen zich al te vaak aan anderen, voelen zich klein en denken vaak dat ze niet kunnen tippen aan het niveau van een collega, vriendin, familielid,...

Alles start bij zelfwaardering, bij waarderen en omarmen wat er wel is. Positief kijken naar je mogelijkheden en kwaliteiten. Nuchter genoeg zijn om te weten dat mislukkingen en falen bij het leven horen, maar dat je in jezelf altijd terug de bron vindt, de veerkracht om uit het dal te kruipen.

Ik herken de struggle van veel mensen voor wie dit gevoel al jaren aansleept en hoop daarom mijn  handvaten te mogen delen die mij helpen om deze staat van zelfvertrouwen vast te houden. 
Mijn magisch wapen in deze strijd is kleur en styling. Specifieke kleuren vertalen verschillende aspecten van mijn persoonlijke kracht. Ik kan ze letterlijk aantrekken om ze te voelen en (on) bewust sterken ze me, maken ze me zelfzeker - ook bij moeilijke omstandigheden - en laten ze aan de buitenwereld zien wie ik ben. Kleur is communicatie,...een zeer krachtige taal. 

 

Ontdek mijn diensten...

Garderobe Detox

Ik vertel je snel meer...

 

Personal Shopping

Ik vertel je snel meer...

Online Styling

Ik vertel je snel meer...

Online Personal Shopping

Ik vertel je snel meer...