On your wedding day you should look like yourself at your most beautyfull

 

Je bent verloofd?! PROFICIAT!  Op deze speciale dag is het niet alleen belangrijk je goed te voelen in je vel, maar ook nog eens te schitteren op jullie huwelijksfoto's. 

Als Minerale Make-Up artist, bruidsstyliste en ervaringsdeskundige in het verzorgen van talloze bruidslooks zet ik jouw troeven in de verf op jouw meest bijzondere dag. 

Niets wordt aan het toeval overgelaten. Dankzij een uitgebreide proef van jouw gepersonnaliseerde look, een gedetailleerde en haalbare planning zorg ik ervoor dat de dag van jouw huwelijk alles zonder stress verloopt. 

Ik vind het belangrijk jou te leren kennen, maar nog belangrijker dat je mij leert kennen vóór je beslist met mij samen te werken.  Je wilt natuurlijk je look op je meest bijzondere dag enkel toevertrouwen aan iemand bij wie je je goed voelt. I GET IT!

Laten we E-meeten! 

Vind je via bovenstaande agendaknop niet snel genoeg een gepast moment om te E-meeten? Neem even rechtstreeks contact met me op en we plannen samen een geschikt moment in. Me contacteren kan je via mail of telefonisch: reina@soreina.be / 0478.62.48.24 (Berichten graag via Whatsapp)

 

Jouw Minerale Make-Up Artist

Doorheen de jaren bouwde ik een enorme expertise op in hairstyling en gezonde, minerale skincare make-up van Glo Skin Beauty waarmee ik heel vakkundig elke persoon zijn/haar mooiste kanten accentueer. 

Ik werk enkel met  producten die een mooie mix zijn van natuur en wetenschap en die de huid niet schaden, noch verstoppen. Hierdoor zijn de producten ook geschikt voor de meest gevoelige huiden. 

Als huidExperte in huidverbetering en huidgezondheid, besteed ik ook bij elke make-up applicatie veel aandacht aan jouw huid en hoe deze gezond te houden of te krijgen voor jouw grote dag. Ik begeleid jou hierin als een echte cheerleader. 

Jij krijgt als bruid ook een GRATIS HUIDSCAN bij het reserveren van mijn diensten voor jouw grote dag. Deze wordt gedaan tijdens de dag van jouw proefsessie. De proefsessie voor jouw bruidsmakeup en bruidskapsel gaat door in mijn studio in Saintes, op slechts 2km van Halle en gelegen tussen Edingen en Halle. De dag van jouw huwelijk kom ik aan huis of op de locatie die wordt afgesproken. 

Wedding Team voor jouw gasten en suite

Voor jouw gasten en suite verzorgen Ille en ik samen make-up en hairstyling aan huis. Zo kan iedereen zorgeloos genieten van deze speciale dag.

We toveren jullie om met hairstyling en make-up afgestemd op jullie persoonlijkheid. We zetten de sterktes in de verf en luisteren naar hoe we de look zo kunnen maken opdat iedereen nog steeds zichzelf blijft, met een stralende GLOW die heel de dag blijft zitten. 

Bridal Basis Pakket

Het basispakket voor jouw huwelijk is zorgvuldig uitgewerkt.

Een proefsessie voor je make-up & Hairstyling is verplicht. Deze gaat door in de Soreina praktijk in Saintes. 

Ik neem uitgebreid de tijd om tijdens jouw proefsessie de look te creëren van jouw wensen en voorzie tot 3u de tijd, helemaal voor jou alleen. Wil je het goedkeurend oog meenemen van iemand dan is dat geen enkel probleem. Breng je iemand mee die ook graag een proefsessie wenst, laat het dan even weten. 

De dag van jouw huwelijk kom ik op locatie. 

Prijzen zijn exclusief transportkosten (0,45€/km heen & terug)

 
Voorwaarden

* Hairstyling alleen kan op locatie niet apart geboekt worden (tenzij in combinatie met 1 make-up van een andere gast (mama, oma,…)… of bij het nemen van een bruidsarrangement waarbij er verschillende gasten op locatie dienen klaargemaakt te worden. 
* De km vergoeding komt op 0,45€/km 
* Op proefdatum vragen we een voorschot van 50% van het totale bedrag. Is er een annulatie van het huwelijk, wordt dit voorschot NIET terugbetaald
* Is op de proefdatum het totale bedrag reeds voldaan van de bruidsformule en het huwelijk wordt later geannuleerd, dan ben je sowieso het voorschot van 50% van het totaalbedrag kwijt. 
* 1 week vóór aanvang van de bruidsformule, dient het volledige bedrag te zijn overgeschreven op volgend rekeningnummer: BE76 9730 8928 4995

Bridal Transformation

Als bruid is het moment naar jouw huwelijk al even belangrijk dan de dag zelf. Daar zorg ik voor. 

Een mooie, egale, natuurlijke make-up is niet enkel het resultaat van goede producten. Het grootste resultaat is te danken aan een gezonde huid(barrière). Je make-up blijft op die manier veel beter zitten en je wilt toch ook gewoon echt stralen op de dag van je huwelijk? Zelfs al zou je geen of weinig make-up dragen? 

Met een Silver & Gold traject gaan we aan jouw natural glow werken dankzij geïntegreerde huidbehandelingen op maat. Ik raad wel aan ook de resultaten thuis te onderhouden en ondersteunen met aangepaste thuisproducten.

Bij mij kom je sporten, thuis ga je je huid op een gezonde manier voeden!

Dankzij uitgewerkte arrangementen starten we samen aan jouw bridal journey reeds enkele weken vóór jouw grote dag! 

Een arrangement kan ook op maat uitgewerkt worden. 

Bridal Countdown - BRONZE

Traject Bridal Countdown Bronze houdt in:

Proefsessie + Make-Up & Hairstyling op huwelijksdag  aan huis

Huidscan met Lightskin huidscan toestel

1 huidbehandeling op advies (incl. Dermaplaning indien de huid het toelaat) 

Gekozen Lipstick/Lipgloss - Spraytan 1/2 lichaam (boven-of onderkant) - Lashlift of Wimperextensions (i.s.m. Mellness Saintes op 900m )

Bespaar en plan een intakegesprek

 

 

Bridal Countdown - SILVER

Dit is een traject van ongeveer 6 weken.

Traject Bridal Countdown Silver houdt in:

Proefsessie + Make-Up & Hairstyling op huwelijksdag  aan huis

Huidscan met Lightskin huidscan toestel

3 huidbehandelingen op advies (incl. Dermaplaning indien de huid het toelaat) 

Gekozen Lipstick/Lipgloss - Spraytan 1/1 lichaam - Lashlift of Wimperextensions (i.s.m. Mellness Saintes op 900m )

Gratis "How To Touch Up Your Make-Up" Coaching! 

Bespaar en plan een intakegesprek

Bridal Countdown - GOLD

Dit is een traject van ongeveer 5 maanden

Traject Bridal Countdown Gold houdt in:

Proefsessie + Make-Up & Hairstyling op huwelijksdag  aan huis

Huidscan met Lightskin huidscan toestel

6 of 7 huidbehandelingen op advies (incl. Dermaplaning indien de huid het toelaat)

Gekozen Lipstick/Lipgloss - Spraytan 1/1 lichaam - Lashlift of Wimperextensions (i.s.m. Mellness Saintes op 900m )

Gratis "How To Touch Up Your Make-Up" Coaching! 

Bespaar en plan een intakegeprek

PICK YOUR GLOW

Nog niet helemaal duidelijk? Klik op het overzicht voor een samenvatting van de bruidsarrangementen. 

Toch liever iets anders of op maat? Dat kan! Alles is bespreekbaar. 

Ook mogelijkheid tot spreiding van betaling.