Mijn schuif met oplossingen trek ik open voor een behandeling op maat met aandacht voor stressmangement

Geen standaardbehandelingen

Ik kies er bewust voor geen standaardbehandelingen of klassieke verzorgingen aan te bieden. Mijn schuif ligt vol met oplossingen die ik kan inzetten voor een huidbehandeling op maat.

Breek je hoofd niet over welke behandeling je moet boeken, maar laat mij een behandeling op maat uitwerken voor jou. Elke behandeling wordt gestart met een welkomstritueel, een intakegesprek of follow-up, behandelingen bestaan uit een herstellende (lymfedrainage of Cell Regenerating Facial) of activerende Natural Face Lifting Therapie (bindweefselmassage) en worden afgesloten met Medische LED therapie en (cammouflerende) skincare make-up indien gewenst

Elke behandeling werkt op huidverbetering. Toch houd ik elke keer rekening met het aanpakken van jouw stresslevel voor een optimaal resultaat, waardoor elke afspraak ook een me-time moment wordt. Tenslotte kijk ik niet enkel naar de buitenkant, maar is aandacht voor het grotere geheel er ook. Soreina werkt multidisciplinair, waardoor je hier geen klassieke gelaatsverzorgingen kan boeken. 

Boek je SKintake hier

 

Je weet niet welke behandelingen je moet boeken, want jij kent jouw huidbehoefte niet?

Je kamp al langer met bepaalde huidproblemen, je hebt al vanalles geprobeerd en je wenst nu een gerichtere aanpak, op maat van jouw huidnood? 
Weet jij niet of jouw huid baat heeft bij een dermaplaning, een dieptepeel, een bindweefselmassage of hydrabrasie?

Kortom, weet jij niet wat je moet boeken? 

I HEAR YOU - BOEK NU JOUW ADVIESBEHANDELING EN IK HELP JE HUID NAAR HAAR TRANSFORMATIE 

De eerste keer bij SoReina voor een huidbehandeling?

De huiscan met consultatie en met of zonder behandeling op maat is de eerste stap.

Niet jouw eerste keer? Dan heb je je huidscan reeds gekregen en kan je behandeltijd inboeken via de online bookingstool. 

Je krijgt altijd de meest geschikte oplossing. Jouw huid is uniek en je huidconditie kan van week tot week verschillen. Bovendien is het goed mogelijk dat jij zin hebt om een bepaalde behandeling te ondergaan, maar dat jouw huid dit op dat moment niet aankan. 

LAAT JOUW HUID IN HANDEN VAN EEN HUIDSPECIALST DIE JOUW HUID KAN LEZEN! 

Nog te vaak zie ik mensen behandelingen ondergaan die eigenlijk op dat moment niet verantwoord zijn. 

Levensstijl, stress, vermoeidheid... jouw huid vertelt het mij! 

Een behandeling, of dit nu een eenmalige is of in het kader van een traject of kuur, is ALTIJD AANGEPAST aan jou en jouw huidnood! 

 

Gepersonnaliseerde oplossingen

Alle behandelingen bestaan uit een herstellende (lymfedrainage & Cell Regenerating Facial) of activerende (bindweefselmassage) Natural Face Lifting Therapie en wordt afgesloten met Medische LED therapie.

Daarnaast kan jouw behandeling gepersonnaliseerd worden met één van volgende treatments of een combinatie ervan:

Fruizuurpeeling of dieptepeeling
Hydrabrasie of zuurstofbehandeling
Dermaplaning
Carboxy Therapie
Huid Detox behandeling

Slechts enkele behandelingen hebben afzonderlijke tarieven en zijn apart in te boeken (altijd met een voorafgaand adviesgesprek):

Non-Chirurgische Facelift - HIFU

BB Glow

Medische Microneedling

Transformational Cupping (vanaf januari 2023)