Medische LED 

 

Elke huidbehandeling eindigt met een sessie onder het GLOW TRI WAVE Medische LED toestel. Het is een 100% veilige en natuurlijke huidbehandeling, die bovendien medisch onderbouwd is. Je ondervindt tijdens de behandeling geen ongemakken en er is geen hersteltijd nodig!

De behandeling kan je ook los inboeken in kuurvorm voor tal van huidproblemen. 

Neem contact op voor meer info. 

 

 

Wat doet LED-therapie voor de huid?

LED-therapie geeft de huidcellen energie, waardoor de celfuncties geoptimaliseerd worden en de huid sneller herstelt. Dit zorgt voor een gezondere, vitalere en mooiere huid. Er wordt gewerkt met verschillende soorten LED-licht met elk zijn specifieke effecten. Zo werkt het blauwe licht antibacterieel. 
Rood licht geeft huidcellen energie om optimaal te functioneren, stimuleert de collageenproductie, verbetert de hydratie en kalmeert de huid. 
Geel licht bevordert het verminderen van hyperpigmentatie en melasma! 

Wist je dat ik met het medische LED apparaat ook (levende) littekens in het gelaat en op het lichaam kan doen verzachten of zelfs verdwijnen? 

Welke huidproblemen kunnen behandeld worden?


LED-therapie heeft op vele fronten een positieve werking op de huid. Bij SoReina zetten we de Glow Tri Wave LED-therapie dan ook veelvuldig in als aanvulling op andere behandelingen om de hersteltijd hiervan te verkorten of om het resultaat te versterken.
Daarnaast kan LED-therapie ook een ontspannend me-time momentje bieden als afsluiting.

Bij het behandelen van de volgende huidproblemen kan LED-therapie de resultaten optimaliseren:
Acne
Psoriasis
Couperose
Eczeem
Fijne lijntjes en rimpels
Pigmentvlekken
Doffe en vermoeide huid
Onzuiverheden en irritaties
Verstoorde vochtbalans
Littekens (indien ze nog rood zien)
 

Snel en langdurig resultaat

Hoe snel je de beste resultaten behaalt met de Glow Tri Wave LEDtherapie hangt af van jouw huidconditie, huidtype en leeftijd. Na de intake en een huidanalyse bespreken we welke behandelingen we gaan uitvoeren en hoeveel. Je zal al snel resultaten zien en deze zullen gedurende de kuur steeds duidelijker zichtbaar worden.


 

De positieve effecten werken nog tot drie maanden na de kuur door. We raden aan om maandelijks een onderhoudsbehandeling te ondergaan.