Natural Face Lifting - Veel meer dan bindweefselmassage

 

Sinds 2016 ben ik bindweefseltherapeute. Ik beheers intussen 7 levels die ik onderling met elkaar mix en aanpas volgens wat jij en je huid nodig hebben. 

HOLISTISCHE BENADERING
Als we de beste resultaten willen bekomen is het van groot belang om het gelaat op een holistische manier te benaderen.
Daarom moeten we verder durven kijken dan het weefsel waar we het resultaat willen bekomen.
Ik ken de voordelen van goede combinaties te maken.
Zo werk ik ook versterkend op de huid. 

 

Wat is NATURAL FACE LIFTING?

Ik ben gespecialiseerd in het in topconditie houden van jouw huid. Een populaire behandeling die ik hiervoor inzet is een bindweefselmassage volgens de "natural face lifting" techniek. Deze massage is uitermate geschikt om de huid een flinke oppepper te geven met een verstevigend en liftend effect. Noem het een natuurlijke, manuele verjongingskuur! Het is geschikt voor zowel vrouwen als mannen

Stimuleer en activeer je celmetabolisme en verkrijg een nieuwe stralende huid! Op een geheel natuurlijke manier word je 10 jaar jonger, zonder enig risico én met het zicht op het behoud van je resultaat op lange termijn. Ontdek jouw mooiste zijn met behulp van mijn advies, coaching, behandelingen en stimulatie om thuis zelf aan de slag te gaan.

Behandeltraject

De beste en langdurende resultaten bekom je in kuurvorm.

Tijdens een behandeltraject krijg je een totaal op maat gemaakt manueel behandelplan gericht op huidverjonging of verbetering van je huidkwaliteit in het gelaat, de hals en het decolleté. Ik kijk verder en dieper dan de opperhuid. Daarom worden tijdens de behandelingen verschillende weefsels behandeld. 
De natural face lifting behandeling is een intense bindweefselmassage. Via diverse massagetechnieken, speciaal afgestemd op het gelaat, wordt er ingewerkt op de gelaatsspieren en diepere huidlagen. De celstofwisseling, de bloedcirculatie en de aanmaak van collageen en elastinevezels wordt hierdoor bevorderd. Deze effecten samen zorgen ervoor dat de spieren in het gelaat strakker worden en dat de elasticiteit en de basistonus van de huid in topvorm worden gebracht. Het resultaat komt dus overeen met dat van een facelift, maar dan op een natuurlijke manier
Een belangrijk voordeel is dat, in tegenstelling tot bij plastische chirurgie, je bij deze natuurlijke facelift je eigen mimiek behoudt
 

Ook huidverbeterend

Naast liftend werkt bindweefseltherapie ook huidverbeterend voor jouw met onzuiverheden/ontstekingen, roodheden, gesprongen haarvaatjes,..etc. 

Dit komt omdat er cellulaire vitaliteit ontstaat. Celvernieuwing ontstaat enkel in rustfase.
Hierbij wordt rust en herstel in de cel gebracht waardoor ontstekingen kalmeren en de celvernieuwing van de gezonde, vitale cel wordt gestimuleerd.
Alle huiden uit balans vinden hier een absolute kalmerende werking.

IMMUNITEITSVERSTERKING EN WEERSTANDSVERHOGING
HET LYMFESYSTEEM

Door de activatie van dit krachtige transportsysteem wordt de huid-immuniteit versterkt, wordt de weerstand of de huidbarrière krachtiger waardoor we een heel beschermde huid krijgen.
Daarnaast helpt de stimulatie van de lymfe bij de natuurlijke hydratatie van de huid en speelt een zeer belangrijke rol bij drainage (vb. vochtwallen rond de ogen).