BB GLOW

 

Tijdens de BB Glow behandelingw werk ik met nano needling, volledig pijnloos en NIET toegepast met een PMU apparaat of permanente makeup pigmenten die onder de huid schade of verkleuringen kunnen veroorzaken.

De BB Glow behandeling is een procedure, waarmee je met 3 sessies (5 a 6 sessies bij een probleemhuid) 6-8 maanden een egale teint op je gezicht zal zien met een mooie Glow! Het is een veilige en intensieve behandeling die kan helpen bij het verminderen van oneffenheden en pigmentvlekken. Het komt ook de huidverkleuring ten goede die wordt veroorzaakt door acne en ouderdomsvlekken. Het geeft direct een huidverhelderend en verjongend effect. Een BB Glow Treatment is een veilige huidbehandeling die kan helpen bij het verminderen van roodheid, couperose, fijne lijntjes, opheldering van de huid, zorgt voor een egale teint en geeft een BB crème effect zonder een masker te creëren.                        

 

                        

Wat houdt de behandeling in?

Eerst ga je onder de huidscan.

Als ik besluit dat jouw huid een BB glow behandeling kan ondergaan, maak ik je huid  grondig schoon ter voorbereiding van de behandeling.
Daarna wordt het serum aangebracht, geschikt voor elk huidtype & 100% natuurlijk.  Met een medische microneedling pen wordt er met een nanonaald serum op de opperhuid aangebracht (0,5mm diepte), zonder schade of krassen in de huid. Na de behandeling zullen BB-crème ampullen zich vermengen en zich aanpassen aan uw huidskleur.
 

Wat moet ik weten over de BB Glow?

 
De BB Glow is GEEN semi permanente make-up. Er wordt gewerkt met een medische microneedling pen.
De houdbaarheid is tussen de 6 en 8 maand na 3 sessies. De behandeling kan enkel in KUURVORM geboekt worden voor een optimaal resultaat. 

 


De BB Glow kan niet verkleuren, de producten bevatten geen pigmenten noch ingrediënten die onder zon kunnen verkleuren. Enkel is het verboden om eerste week (tot liefst 2weken) te zonnen, tenzij je SPF 30 of 50 opdoet. De producten zijn 100 % natuurlijk en schadeloos.