Natural Face Lifting - Meer dan bindweefselmassage

 

Ben jij ook al lang op zoek naar veilige en natuurlijke technieken die je een oplossing bieden bij huidveroudering en -verbetering? 

Sinds 2016 ben ik bindweefseltherapeute. Ik beheers intussen 7 levels die ik onderling met elkaar mix en aanpas volgens wat jij en je huid nodig hebben. 

HOLISTISCHE BENADERING
Als we de beste resultaten willen bekomen is het van groot belang om het gelaat op een holistische manier te benaderen.
Daarom moeten we verder durven kijken dan het weefsel waar we het resultaat willen bekomen.
Ik ken de voordelen van goede combinaties te maken.
Zo werk ik ook versterkend op de huid. 

 

 

Ik ben gespecialiseerd in het in topconditie houden en herstellen van jouw huid via aangepaste bindweefseltechnieken. Een populaire behandeling die ik hiervoor inzet is een bindweefselmassage volgens de "natural face lifting" techniek. Deze massage is uitermate geschikt om de huid een flinke oppepper te geven met een verstevigend en liftend effect. Noem het een natuurlijke, manuele verjongingskuur! Het is geschikt voor zowel vrouwen als mannen! 

Ook naar huidherstel toe bestaat de Natural Face Lifting Therapie uit verschillende technieken die ik volgens de noden van jouw huid toepas. 

Bij Soreina vind je verschillende therapieën die jouw huid op een natuurlijke manier liften en verbeteren. Ik gebruik de meest veilige, gefundeerde filosofie, producten en behandelingen, los van alle trends.