Make-Up applicatie is een beleving bij Soreina

 

Minerale Skincare Make-Up

 

Met bijna 10 jaar ervaring in minerale make-up, noem ik mezelf graag MINERAL MAKE-UP ARTIST! 

De skincare make-up van Glo Skin Beauty is het verlengde van de huidverbeterende skincare lijn waarmee ik in mijn praktijk werk. Wanneer je bij Soreina komt voor een make-up applicatie ga je niet alleen naar buiten met een mooie make-up, maar ook met een stralende huid, dankzij de aandacht die ik vóór de make-up applicatie aan je huid geef. Dit en de kwaliteit van de producten die gezond zijn voor de huid  maken een make-up applicatie bij Soreina anders vergeleken met elders.

Ik ga voor een gezonde huid, ook bij het uitwerken van een make-up look! 

 

Voor iedereen


De wetenschappelijk onderbouwde en minerale skincare make-up van Glo Skin Beauty werkt huidondersteunend en -verzorgend. Het houdt veel langer dan reguliere make-up, omdat minerale make-up eigen is aan onze huidoliën. Onze huid neemt het dus op waardoor het resultaat super naturel is. Bovendien is de make-up anti-allergisch en verstopt het de poriën niet. Hierdoor mag het gebruikt worden voor de meest gevoelige huiden (ook voor kankerpatiënten) en voor mensen met huidproblemen, aangezien Glo Skin Beauty huidoplossende skincare make-up is. Dit betekent dat we bvb op zoek gaan naar de geschikte formule afhankelijk van je huidconditie. Een gedehydrateerde huid heeft andere noden dan een huid met acné of bijvoorbeeld pigmentatie of roodheden. Met Glo Skin Beauty creër ik niet alleen prachtige make-up, ik kijk naar jouw huidnood en pas producten toe die een echte oplossing bieden voor jou en dit voor zowel mannen, vrouwen en tieners. Want ook al heb je misschien geen volledige make-up applicatie nodig. Iedere huid heeft soms nood aan camouflerende oplossingen. 
 

Waaruit bestaat Minerale Skincare Make-Up van Glo Skin Beauty?

De zuivere skincare Make-Up bestaat uit huidondersteunende anti-oxidanten (Vitamine A, C, E) en kalmerende ingrediënden voor de huid.

De ontwikkeling van Glo Skin Beauty is gebaseerd op jarenlang wetenschappelijk onderzoek. Voor de make-up werden zuivere mineralen gebruikt. Het percentage mineralen is erg hoog. Wist je dat een merk zich mineraal mag noemen vanaf slechts 1% mineralen aanwezig? Wat velen niet weten, is dat vele merken daarnaast nog verstoppende of uitdrogende ingrediënten gebruiken.

Glo Skin Beauty vindt wat ze NIET in hun producten stoppen even belangrijk dan wat er wel in zit. De ingrediënten zijn zuiver.  De Pressed Base Compacte poeder bestaat voor maar liefst uit 80% mineralen en bevat een drievoudige persing, wat maakt dat deze ultrafijn op het gelaat zijn.