let's meet

 
Ik ben Reina, jouw cheerleader tot het worden van een krachtigere versie van jezelf en intussen al 8 jaar trotse eigenaar van SoReina! 
Wat leuk dat je hier bent, want dat betekent dat jij wilt investeren in jezelf. Dat betekent dat jij weet dat je het waard bent om een krachtige versie van jezelf te worden. En JIJ verdient het allerbeste. Daarom vind ik het belangrijk dat jij mij wat beter leert kennen, want je gaat ook alleen maar in zee met mensen die je vertrouwt of waarbij je je goed voelt. 
 
 
Dus...

 

 

LET'S MEET! 

 

Velen weten dit niet...

De afgelopen jaren ging ik als persoon door een soort van transformatie. Gedurende zeker twee jaar was ik mijn persoonlijke kracht kwijt. Mijn zelfvertrouwen werd beknot omwille van situaties en mensen in mijn omgeving, van wie ik het toeliet dit van me af te pakken. Mijn gevoel van eigenwaarde had een serieuze deuk gekregen en hoe ik me vanbinnen voelde, uitte zich ook aan de buitenkant. Ik besteedde minder aandacht aan hoe kleuren in kledij me lieten voelen en vond mezelf niet waardevol genoeg meer om veel aandacht aan mijn uiterlijk te besteden. Mijn huid werd valer, ik verzwaarde en voelde me minder om minder goed in mijn vel. 
Pigmentatieproblemen en acné in het gelaat kwamen erbij. De oorzaak was deels hormonaal en deels te wijten aan stress en verdriet.  Het besef dat (bijna) alles wat er zich van buiten afspeelt, een oorzaak heeft aan de binnenkant groeide snel. We stralen immers uit hoe we ons voelen. 

Daar waar ik in 2013 SoReina startte als Kleur & Stylingconsulente en Make-Up Artist, werd de laatste twee jaren mijn missie pas echt duidelijk. De afgelopen Coronatijd gebruikte ik om me nog meer te specialiseren in de huid en hoe onze organen, levensstijl mindset en omgeving een invloed hebben op ons uiterlijk, maar ook hoe wij in onze Persoonlijke kracht kunnen gaan staan door voor onszelf goed te zorgen.

 

VANDAAG...

... heb ik een specialisatie in huidverbeterende behandelingen, in Personal Power ColorStyling & ben ik Mineral Make-Up Artist.   Ik zorg voor jouw ultieme huidtransformatie dankzij het combineren van een huidreset d.m.v. het unieke Skin Diet programma, al dan niet gecombineerd met intensieve bindweefseltherapieën en gepersonaliseerde huidcoaching en -behandelingen. Ik volg verschillende malen per jaar bijscholingen en studeer momenteel verder  tot MEDISCH HUIDSPECIALISTE. Als Personal Power coach geef ik jou een blauwdruk voor een succesvol en waardevol leven. Ik laat zien wie je bent, wat je kunt, waar je voor staat en hoe je jouw kwaliteiten, talenten, diepste drijfveren en verlangens voor jezelf en anderen duidelijk zichtbaar maakt dankzij gepersonaliseerde kleur en styling toepassingen. Tenslotte zetten we samen jouw kracht letterlijk in de verf dankzij huidoplossende minerale make-up toepassingen. 

als TRANSFORMATION COACH,  haal ik  samen met jou je meest KRACHTIGE VERSIE VAN JEZELF naar boven met

 

SKIN.STYLING TRANSFORMATIES

 LET'S E-MEET 

Over mij persoonlijk

Een persoonlijke klik hebben met iemand met wie je wenst samen te werken, is heel belangrijk. Laat me daarom ook iets vertellen over mij persoonlijk. 

Ik ben 38 jaar en ben afkomstig van Buizingen, een deelgemeente van Halle. In Halle ben ik als kind en tiener altijd naar school geweest en ook vele jaren van mijn uitgaansleven gespendeerd... Oh, waar is de tijd :-). 

Na mijn middelbare escapades ben ik naar Mechelen getrokken en behaalde er een diploma in de Journalistiek en Public Relations. Ik heb een aantal jaren voor een aantal media gewerkt en belandde nadien voornamelijk in de communicatiesector. Mijn interesses zijn heel breed en ik ben een spons op vlak van leren en kennis opdoen. Dat was vroeger al zo en dat is nu nog steeds niets veranderd. Mijn eigen onderneming starten, was altijd al een droom. Ik ben te vrijgevochten om constant voor iemand te werken. Ik heb een sterke eigen visie en resultaten boeken is waar ik gelukkig van word. 

Mijn persoonlijke stijl is er één van vele contrasten. Ik ben extravert, sociaal en creatief. Daarnaast heb ik het hart op de tong, ondernemend en vind ik structuur erg belangrijk. Ik heb ook tijd nodig om jou te leren kennen en daar neem ik ook graag mijn tijd voor. 

Een heel belangrijk onderdeel in mijn leven zijn mijn man, mijn dochter van 13, stiefzoon van 17 en....mijn paarden. Ik ben een echte paardenliefhebster en ben megatrots op mijn 5 jarige ruin en intussen al 27 jarige merrie die ik al van mijn 18 jaar heb. Paarden zijn spiegels van de ziel. Ze voelen perfect aan hoe jij je vandaag voelt en brengen een ongelooflijke rust in mijn druk hoofd. Ze zijn mijn zuurstof en ontspanning in het drukke leven van vandaag. 

Waar ik ook echt happy van word is eten. Op restaurant gaan doe ik wekelijks. Voeten onder de tafel en quality time met vrienden of het gezin... Love it! Mijn vrienden zijn alles voor mij en daarvoor is niets te veel. 

Sinds kort hebben we onze eigen "home away from home" in Spanje. Als je me dus niet in mijn SoReina studio vindt in Saintes (op de grens met Halle / Lembeek en aan de rand van het Pajottenland), dan zit ik dus ofwel op de rug van mijn paard, op restaurant of ben ik op reis naar Spanje! Olée! 

Wat anderen over me zeggen...