Be radiant. Be true. Be you

Eigentijdse Beauty, Styling & Make-Up Studio
Bekijk onze diensten

Styling & Relooking

MakeUp & Hairstyling

Verzorgingsinstituut

NOÛS Face Lifting Technieken

Workshops / Party's

SprayTanning

BEAUTY styling & make-up studio

Welkom in mijn Beauty, Styling & Make-Up Studio!  

Ik bied jou een totaalconcept aan van huidverbeterende en -verjongende beauty behandelingen, Minerale Make-Up, Natuurlijke SPRAYTANNING,  Personal Styling Advies, hairstyling en totale beauty relookings! 

Het Mineraal COSMEDICA MAke-Up huismerk is eveneens geschikt voor de gevoeldige huiden en voor KANKERPATIËNTEN, omwille van haar verzorgende bestanddelen. 

In 2013 startte ik als stylingbedrijf. De laatste jaren volgde ik gespecialiseerde topopleidingen tot Make-Up Artiste, Hairstyliste, Schoonheidsspecialiste en huidtherapeute. 

Met mijn verzorgingen met de producten van Glo Skin, een merk met farmaceutische kwaliteiten, wil ik me vooral richten op huidverjongende en -verbeterende verzorgingen. Eveneens mag ik mezelf NOÛS Therapeute noemen met behandelingen die leiden tot verbluffende manuele face lifting resultaten. 

Met de producten van AHAVA dompel ik jullie graag onder in heerlijke lichaamsbehandelingen o.b.v. Dode Zee Mineralen en Dode Zee modder. 

Ik heet jullie graag welkom in mijn onspannende en vernieuwde locatie te Saintes, op 5min van de E429 - afrit Hondzocht/Lembeek (met privéparking). 

Tot binnenkort?

Be Radiant. Be True. Be You!

Reina 


Opleidingen 
Comments