In jouw skinjourney naar meer zelfvertrouwen beschik ik over alle tools om jouw huid te transformeren

Een 1e afspraak naar meer zelfvertrouwen 

 

Is het jouw 1e afspraak bij Soreina voor een huidbehandeling? Er zijn geen standaardbehandelingen. Je vindt hier ook geen klassieke gelaatsverzorgingen. Alle behandelingen zijn op maat gemaakt, rekening houdend met jouw huidnood, wensen en budget. 

HIER STA JIJ CENTRAAL EN WORD ER DE TIJD GENOMEN! 

Ik raad bij een 1e afspraak aan om te kiezen voor de HUIDSCAN MET luxe intake en behandeling op maat of. HUIDSCAN met luxe intake zonder behandeling.  Je krijgt na het reserveren van jouw afspraak een vragenlijst doorgemaild die je zo uitgebreid mogelijk mag invullen voor jouw afspraak. 

Ook een consultatie is niet standaard. 

Ik kijk naar jou als persoon

  • Hoe is jouw stresslevel?
  • Wat is jouw medische achtergrond?

Ik werk samen met een orthomoleculaire arts en bewegingscoach. Hierdoor kijken we verder dan wat we aan de buitenkant zien en nemen we ook jouw binnenkant onder handen. 

Ik ben getraind om met jou in al zijn of haar facetten rekening te houden en hierrond behandelplannen op maat uit te werken, elke keer jij opnieuw langskomt voor jouw transformatie behandeling. Op die manier ziet geen enkele behandeling er hetzelfde uit. Rekening houdend met wat jouw huid aankan, trek ik de schuiven van mijn behandelingsaanbod open.

 

Welke journey doorloop je bij een consultatie?

Om een optimaal beeld te krijgen van je huid en je verwachtingen, start ik altijd met een INTAKE bestaande uit:

 

  1. Een uitgebreide vragenlijst voor het bepalen van jouw verwachtingen en huiddoelen
  2. Een gedetailleerde HUIDSCAN met het professionele LIGHTSKIN Toestel
  3. Een huidreactie onderzoek 
  4. Een persoonlijk behandeltraject  (indien gewenst) afgestemd op jouw huiddoelen ,wensen en budget. Zo heb je een duidelijk overzicht welke thuisproducten en behandelingen er nodig zijn om je doel te bereiken.

Alle behandelingen bestaan uit

•    Natural Face Lifting therapie - Herstellende behandelingen of vitaliserende bindweefselmassage
•    Stressmanagement & me-time moment
•    Medische LED Therapie
•    Make-Up (Cammouflage) touch up met minerale Skincare Make-Up

Boek je losse behandelingen, dan kan je jouw behandeltijd zelf kiezen. Volg je een huidbehandelingstraject dan duren alle afspraken tussen 90 en 120'!  

Behandelkuren

Een behandelkuur start ik nooit op zonder dat je de aanbevolen producten thuis gebruikt. Dit is niet om jou op kosten te jagen, maar als je andere producten gebruikt, kan dit een reactie geven en ik kan jou ook geen resultaat garanderen indien verschillende producten met andere ingrediënten door elkaar worden gebruikt. Wanneer je niet voldoende bent beschermd en/of geen correcte producten gebruikt, kan er in combinatie met de behandelingen pigmentschade, irritatie, … optreden. 

Je krijgt 70% van jouw resultaat met de thuisproducten! Dat is veel! Voor elk advies houd ik ook rekening met jouw persoonlijke wensen, verwachtingen, tijd en budget. 

Bij een behandelkuur raad ik aan om eerst een 2 tot 4-tal weken thuis de huid al voor te bereiden met aangepaste thuisproducten. Doordat de huid goed is voorbereid, zal het resultaat dan ook beter zijn. In dat geval is het dus perfect als je eerst de Consultatie doet zonder behandeling en we dan starten met een behandelkuur. 

Laten tijd, budget, … de combinatie van producten en behandelingen momenteel niet toe? Kies dan in eerste instantie om jouw thuisverzorging op punt te zetten met correcte producten. De consultatie en advies op maat is dan voor jou voldoende om op te starten.

 

SKINTAKE & Behandeling op advies

Wanneer je bij een 1e afspraak deze optie kiest dan doen we naast de uitgebreide consultatie meteen een eerste behandeling op maat van jouw huid en wensen. De eerste keer kunnen we nooit een te sterke of intensieve behandeling uitvoeren, daarvoor moeten we eerst aan de conditie van jouw huid werken met andere behandelingen en de aanbevolen producten.

Dit wil niet zeggen dat de behandeling daardoor minder resultaat geeft.

Elke behandeling bij Soreina is huidverbeterend en je ziet na elke behandeling resultaat!

Hoe jij je voelt weerspiegelt zich in je huid. 

Een gestresste huid is een ongezonde huid. Ze is dof en verliest elastisiteit.
Dankzij mijn jarenlange ervaring als Natural Face Lifting Therapeute en experte in 7 levels bindweefselselmassage heb ik een getraind oog.

IK LEES JOUW HUID

Herstellende bindweefselbehandelingen laten toe de stress van jouw huid naar beneden te brengen. Oppervlakkige bindweefselmassage maakt jouw huid vitaler all na 1 behandeling! Herstellende en/of huidverbeterende bindweefseltherapie zit verweven in alle huidbehandelingen.