beauty, styling & make-up studio

Een modern adviesconcept 


Hallo, ik ben Reina, een gediplomeerde beauty coach. Afgestudeerd in de Journalistiek en Public Relations ben ik iemand met veel interesses en werken met mensen doe ik het liefst. Kledij, mode en beauty intrigeerden me al van in mijn kindertijd. Mettertijd ben ik gaan beseffen dat kleur en kledij cruciaal zijn voor de manier waarop je wilt overkomen en dat je hierop constant wordt beoordeeld door anderen, ongeacht je boodschap. 

Professionele opleidingen in make-up en tot styling coach was een volgende logische stap. In 2013 zag Soreina het licht. Zo volgde ik ook een topopleiding aan één van de leading make-up scholen van België: Make-Up Designory en ben ik volwaardig Make-Up Artist en Haarstyliste. 

Met mijn stylingbureau ga ik op zoek naar een stijl die zowel bij jouw privé als professionele omgeving past, met de persoonlijkheid als basis. Ook voor bedrijven en (kleding)zaken bied ik tal van adviezen en oplossingen. 

Sinds eind 2016 gaan we nog een stapje verder en biedt Soreina een volledig Beauty, Styling & Make-up concept aan. Als afgestudeerde schoonheidsspecialiste met de focus op huidverbetering wil ik mijn klanten een volledig beauty concept aanbieden van huidverzorging tot make-up en styling. 

Welkom in de Soreina Beauty, Styling en Make-Up studio! 


Persoonlijk Beauty & Styling advies 

Het persoonlijke aspect vind ik het allerbelangrijkste in al mijn adviezen. Elk individu is uniek en heeft van nature een eigen stijl. Ik ondervond snel dat de klassieke manier van kleur-en stijladviezen geven, volgens het voor de meesten gekende seizoenensysteem, meer weg had van het invullen van een belastingsformulier dan van het op zoek gaan naar iemands persoonlijkheid en dit gaan veruiterlijken d.m.v. styling. Volgens een modern en hedendaags adviesconcept adviseer ik mijn klanten op basis van hun persoonlijkheid en dit voor zowel de particuliere als de zakelijke klant. Met het BBP© systeem (Body Balans systeem) breng ik het figuur van elke klant optisch in balans door gericht te kijken, de juiste vragen te stellen en goed te adviseren,  altijd rekening houdend met iemands persoonlijkheid! 

Persoonlijke ontwikkeling komt mezelf en mijn klanten ten goede en daarom volg ik regelmatig Masterclasses in styling, kleur en extra workshops en cursussen in Make-Up en Schoonheidsverzoring.  

Reina’s veruiterlijkte persoonlijkheid? 

Mijn persoonlijke stijl is er één van vele contrasten. Ik ben extravert, sociaal en creatief. Daarnaast heb ik het hart op de tong, ben ik erg sociaal en ondernemend en vind ik structuur erg belangrijk. Dit alles vertaalt zich in een persoonlijke stijl van veel kleurcontrasten en een mengeling van rechte en ronde belijningen in kledij. Mijn persoonlijke stijl is een combinatie van enerzijds flamboyant en  creatief en anderzijds elegant en chic. Met mijn stylingbedrijf, SoReina, wil ik een inspiratiebron zijn voor anderen en ervoor zorgen dat het innerlijk en het uiterlijk van elk individu perfect in harmonie zijn met elkaar.