Huidverbeterende gelaatsverzorging

De huid is het grootste orgaan waar je best vanaf jonge leeftijd zorg voor draagt. Soreina gelooft niet in dure toestellen om de huidconditie van haar klanten te verbeteren, maar gelooft wel voor 200% in de effectiviteit van de producten waar zij mee werkt: GloTherapeutics. 

GloTherapeutics is een huidverbeterende verzorgingslijn met farmaceutische kwaliteiten. De producten kwamen tot stand door middel van innovatieve technologieën en geavanceerde formules met een hoge concentratie actieve bestanddelen die ervoor zorgen dat uw huidconditie na elke behandeling verbetert. 

Kom langs voor een ontspannende en tegelijk huidverbeterende gelaatsverzorging. Na een oppervlaktereiniging bekijken we de huidconditie en passen we elke behandeling aan op maat van je huid. 

Bekijk onze prijzen en kies à la carte. Elke gelaatsbehandeling wordt op maat en volgens je huidconditie samengesteld. GloTherapeutics staat voor een systematische aanpak voor alle huidtypes, met bijzonder oog op anti-aging. 

GloTherapeutics heeft eveneens een Sensitive lijn die parabenenvrij is, maar eveneens ook glutenvrij, sojavrij en notenvrij: uniek! Zo kunnen ook de meest gevoelige huidtypes genieten van een welverdiende gelaatsverzorging. 

Prijzen

Meer info of advies nodig?

JE kan ons steeds telefonisch contacteren via 0478/62.48.24 of vul ons contactformulier in.

Schrijf u in op onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks gratis onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!