Tone Booster

Reina Breugelmans is erkend therapeute voor Tone Booster behandelingen. Met haar gelaatsverzorgingen in Saintes, nabij Lembeek/Halle, onderscheidt ze zich door de nieuwste technieken aan te bieden naar huidverbetering toe, zonder gebruik van dure machines die vaak resulteren in een nuloperatie naar blijvend resultaat toe. 

De Tone Booster is een korte, maar uiterst krachtige behandeling van het spierweefsel van het gelaat. Een 'Beauty for one day treatment', omdat we onmiddelijk resultaat hebben en dit blijft ook enkele dagen. Het is een ideale behandeling voor speciale gelegenheden!

Zonder het gebruik van producten duurt deze behaneling zo'n 20 minuten. We gebruiken ook geen dure machines, maar alles gebeurt manueel! 

Het behandelen van onze huidspieren en gelaatsspieren spelen een belangrijke rol bij ouderdomseffecten in het gelaat. Door de tone booster behandeling verhogen we onze spiertonus of spierspanning, waardoor we een liftend en openend effect in het gelaat vekrijgen. Gelaatscontouren verstrakken, maar ook mond- en oogcontouren. Eveneens hangende wangen worden gelift. De Tone en Collageen booster kunnen worden gecombineerd, afhankelijk van de noden van je huid. 

Tone Booster ideaal bij:

  • Verslapte, hangende huid
  • Verstrakking & versterking gelaatscontouren
  • Rokershuid, doffe huid. 


Wanneer Tone booster vermijden:

  • Actieve acné of andere huidontstekingen 
  • Open wonden in het gelaat
  • Permanente fillers (verplaatsing is mogelijk)
  • De eerste 3 dagen na Botox of andere injectables
  • Bij het nemen van bloedverdunners (kans op blauwe plekken)


GEPERSONALISEERDE MASSAGE


Met de verschillende massagetechnieken is het mogelijk om de behandeling volledig te personaliseren en aan te passen aan jouw wensen en de huidbehoefte. Waar de één graag van zijn/haar onderkin en de rimpels in de wangen af wil, wil de ander juist de jukbeenderen gelift en een gladdere decolleté hebben. NOÛS maakt het mogelijk om per zone te werken zodat het uiteindelijke resultaat naar wens is.


Prijzen 

Meer info of advies nodig?

JE kan ons steeds telefonisch contacteren via 0478/62.48.24 of vul ons contactformulier in.

Schrijf u in op onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks gratis onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!