Collageen Booster

Reina Breugelmans is erkend Collagen Booster therapeute. De Collagen Booster is een geconcentreerde bindweefsel massage specifiek om de natuurlijke aanmaak van collageen een ware boost te geven. Met haar gelaatsverzorgingen in Saintes, nabij Lembeek/Halle, onderscheidt ze zich door nieuwste technieken aan te bieden naar huidverbetering toe, zonder gebruik van dure machines die vaak resulteren in een nuloperatie naar blijvend resultaat toe.

Vanaf ons 25e toont de huid stilaan eerste tekenen van veroudering en dit neemt in de loop van de jaren alleen maar toe. Alle functies van de huid vertragen door veroudering, ook wat er niet aan de buitenkant te zien is. Bij huidveroudering constateren we:

 • Verlies aan elasticiteit
 • Vernadering van structuur en textuur van de huid = verdikking of verdunning
 • Optreden van zichtbare afwijkingen aan het huidoppervlak: rimpels, gesprongen adertjes, pigmentvlekken,..

Het collageen in onze huid houdt de huid stevig en gezond, maar helaas neemt dit eiwit af wanneer we ouder worden waardoor we een verslapte, gerimpelde en gedehydrateerde huid kunnen krijgen. 

Met deze Collageen booster behandeling heb je meteen resultaat en de behandeling is toe te voegen aan elke gekozen behandeling in het instituut of je kan ervoor kiezen de collageen booster behandeling als alleenstaande behandeling te boeken of in kuurvorm. 

Het is een korte en krachtige behandeling naar rimpels toe en blijft zichtbaar voor enkele dagen. Het is een ideale behandeling voor speciale gelegenheden. Ook perfect te combineren met Tone Booster om een liftend effect te bekomen. 

De behandeling duurt 30 minuten en wordt uitgevoerd zonder producten, zonder tussenstof. De Collageen en Tone booster kunnen worden gecombineerd, afhankelijk van de noden van de huid. 


Collageen booster is ideaal voor mensen met:

 • Rokershuid of doffe huid;
 • Verslapte, gerimpelde & gedehydrateerde huid;
 • Verfrommelde huid.  


Wanneer Collageen booster vermijden:

 • Actieve acné of andere huidontstekingen 
 • Open wonden in het gelaat
 • Permanente fillers (verplaatsing is mogelijk)
 • De eerste 3 dagen na Botox of andere injectables
 • Bij het nemen van bloedverdunners (kans op blauwe plekken)


Gepersonaliseerde massage


Met de verschillende massagetechnieken is het mogelijk om de behandeling volledig te personaliseren en aan te passen aan jouw wensen en de huidbehoefte. Waar de één graag van zijn/haar onderkin en de rimpels in de wangen af wil, wil de ander juist de jukbeenderen gelift en een gladdere decolleté hebben. NOÛS maakt het mogelijk om per zone te werken zodat het uiteindelijke resultaat naar wens is.

PrijzenMeer info of advies nodig?

JE kan ons steeds telefonisch contacteren via 0478/62.48.24 of vul ons contactformulier in.

Schrijf u in op onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks gratis onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!