(Bruids)MakeUp

MAKE UP - MET OF ZONDER AIRBRUSH


AIRBRUSH OF TRADITIONELE MAKEUP?

Airbrush MakeUp is ideaal voor bruidsmakeup. Het is waterproof en blijft tot wel 12u zitten! Laat dus die gelukstranen maar vloeien, jouw makeup blijft dankzij Airbrush muurvast! Airbrush is een lichte makeup applicatie waarbij gebruik wordt gemaakt van een pistool, aangesloten op een compressor, dat een fijn laagje makeup vernevelt op je gelaat. Geen dikke makeuplagen op je gelaat, maar een prachtig naturelle effect. 

Ideaal voor gevoelige huid

Met airbrush makeup komen er weinig makeupborstels aan te pas, waardoor deze tool ideaal is voor de gevoelige huid. Omdat de foundation, hightlight, shadow en blush niet op de huid wordt gewreven met een borstel, maar met een pistool op je gelaat wordt verneveld, gaan we de gevoelige huid niet extra stimuleren en blijven roodheden uit. Airbrush makeup wordt toegepast met de liquide producten van MakeUp Designory die vrij zijn van parabenen, waardoor allergische reacties quasi nihil zijn. 

TOCH TRADITIONELE MAKEUP? 

Uiteraard is er niets verkeerd met de traditionele makeuppapplicatie en dankzij de juiste makeuptechnieken en productkeuzes van uw makeup artiste en visagiste, kan ook traditionele jouw bondgenoot zijn tijdens de mooiste dag van je leven. Vraag gerust om een proefmakeup met Airbrush en tradiotionele makeup om de juiste keuze te kunnen maken op jouw huwelijksdag. 

De proefmakeup vindt plaats in de Soreina studio, 5min van Colruyt winkel Halle en vlakbij de E429 (afrit Hondzocht/Tubize). 


 

Meer info of advies nodig?

JE kan ons steeds telefonisch contacteren via 0478/62.48.24 of vul ons contactformulier in.