Personal Styling

  • StylingDriehoek-internet-klein
  • shutterstock_3567805
  • DSC_0421 (1415 x 939)
  • 017

Wil jij een stuk uit de (fruit)mand zijn of wil je weten wat jouw persoonlijkheid ECHT onderstreept? 

Je wenst een kleurenanalyse of stijladvies? Je hebt wellicht al gehoord van kleuranalyses volgens het vier seizoenensysteem met kleurkragen die je vertellen welke kleuren je wel mag dragen en welke je best vermijdt? Prima... dat is hoe elke kleur-en stijlconsulente werkt. 

Heb je een appel- of een peervormig figuur en hoe kleed je je dan het beste? Word jij graag vergeleken met een fruitmand? Dat dacht ik al... Helaas werken de meesten wel op deze manier en dan is je analyse afgelopen en behoor jij tot hokje X of Y. 

Soreina werkt anders in haar personal styling advies! 

Soreina kiest er bewust voor om een kleuradvies en een stijlanalyse niet op de klassieke manier te doen en niet volgens het principe van hokjesdenken. Soreina werkt als franchiser voor Stylisten Te Huur volgens de Stylingdriehoek en Body Balans Punten en leert je hoe je je lichaam in balans krijgt, met jouw persoonlijkheid ALTIJD als basis. 
Je wordt niet in het hokje van wintertype, zomertype, lente- of herfsttype geduwd en we gaan niet zoals een belastingsformulier bepaalde stijlpunten aflopen om dan tot een conclusie te komen waar jij je maar moet bij neerleggen, of je dat nou wilt of niet. Soreina werkt niet met standaard kleurpaspoorten en stijlboekjes. Soreina maakt alles op maat en nog eens digitaal ook in de vorm van een stylish E-book, handig om overal mee te nemen op je Smartphone of Ipad.

PrijzenMeer info of advies nodig?

JE kan ons steeds telefonisch contacteren via 0478/62.48.24 of vul ons contactformulier in.

Schrijf u in op onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks gratis onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!