Bridal Make Up - met of zonder Airbrush


Je huwelijksdag is er eentje om nooit te vergeten. Soreina zorgt ervoor dat je de hele dag straalt, met de juiste makeup (traditioneel of Airbrush), aangepast aan jouw persoonlijkheid. Tijdens een intakegesprek en proefmakeup in de Soreina Studio, gaan we samen op zoek naar de makeup die bij jou past en waar jij je 100% geweldig bij voelt. Perfectie is geen doel, maar de norm bij Soreina.

De dag van je huwelijk komt Soreina aan huis om jouw makeup te verzorgen zodat je zorgeloos van je dag kan genieten. Ook suitemakeup is mogelijk. Soreina voorziet extra visagistes/makeup artists bij grote groepen zodat iedereen tijdig klaargestoomd wordt. 

Voor de makeup wordt gebruikt gemaakt van een combinatie van de prodcuten van MakeupDesignory en de anti-allergische en minerale makeup van GloMinerals. 


ORIËNTAALSE BRUIDSMAKEUP 


Perzische, Marokkaanse, Latino bruidjes kiezen vaak voor zwaardere makeup. 

Dit maakt vaak deel uit van de cultuur en ook hier kan Soreina jouw makeup partner zijn tijdens dag van je huwelijk.

Samen bespreken we de perfecte bruidslook.Airbrush of traditionele makeup?

Airbrush MakeUp is ideaal voor bruidsmakeup. Het is waterproof en blijft tot wel 12u zitten! Laat dus die gelukstraantjes maar vloeien, jouw makeup blijft dankzij Airbrush muurvast! Airbrush is een lichte makeup applicatie waarbij gebruik wordt gemaakt van een pistool, aangesloten op een compressor, dat een fijn laagje makeup vernevelt op je gelaat. Geen dikke makeuplagen op je gelaat, maar een prachtig naturelle effect. 

Ideaal voor gevoelige huidjes

Met airbrush makeup komen er weinig makeupborstels aan te pas, waardoor deze tool ideaal is voor de gevoelige huid. Omdat de foundation, hightlight, shadow en blush niet op de huid wordt gewreven met een borstel, maar met een pistool op je gelaat wordt verneveld, gaan we de gevoelige huid niet extra stimuleren en blijven roodheden uit. Airbrush makeup wordt toegepast met de liquide producten van MakeUp Designory die vrij zijn van parabenen, waardoor allergische reacties quasi nihil zijn. 

Toch traditionele makeup? 

Uiteraard is er niets verkeerd met de traditionele makeuppapplicatie en dankzij de juiste makeuptechnieken en productkeuzes van uw makeup artiste en visagiste, kan ook traditionele jouw bondgenoot zijn tijdens de mooiste dag van je leven. Vraag gerust om een proefmakeup met Airbrush en tradiotionele makeup om de juiste keuze te kunnen maken op jouw huwelijksdag. 

De proefmakeup vindt plaats in de Soreina studio, 5min van Colruyt winkel Halle en vlakbij de E429 (afrit Hondzocht/Tubize).